Beppe testar! 15 godisexperiment
Köp bokenBeställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2017-03-01
Recensionsdag: 2017-03-15
Mediakontakt: Jenny Helldahl
Beppe Singer älskar att experimentera och här går han loss på lördagsgodiset. Resultatet blir en kladdig röra och "Godiskollen" kommer garanterat att bli en positiv ögonöppnare för alla gottegrisar! Tips för en ovanlig dag hemma i köket: Testa att göra den glada marshmallow-gubben som växer, den törstiga geléråttan, ett läsklyft, popcorn-båtar, en färgglad regnbågsdrink, salthissen, fantastisk sockervaddsmagi eller var lite crazy och odla dina egna sockerträd!
I tidigare böcker har Beppe laborerat hemma i köket och gjort detektivexperiment. Nu har turen kommit till det (nästan) alla gillar: godis! Det blir inte pekpinnar och förmaningar utan en bok som går ut på att se vad godiset innehåller och vad som kan hända om man tillsätter något spännande som orsakar kemiska reaktioner. Som när man bubbeltestar sitt sura godis eller inte kan låta bli att upprepa mentosfontänen! Boken avslutas med ett Godiskollen-Quiz för smarta snaskare.
Beppe testar - 15 godisexperiment är Beppe Singers tredje bok, med foton av Åsa Liffner och instruktiva bilder av Kjell Thorsson. Läs också Beppe testar - 15 experiment i köket och Beppe testar - 15 detektivexperiment eller pyssla med Beppes vetenskapspyssel och Beppes detektivpyssel.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2017-03-15 Genre: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Illustratör: Åsa Liffner, Kjell Thorsson Fotograf: Åsa Liffner Originalutgåvans utgivningsår: 2017 Formgivare: Mattias Abrahamsson Serie: Beppe testar Thema-kod: Barn och ungdom: naturvetenskap och teknik Antal sidor: 48 Mått: 177 x 247 x 10 mm Vikt: 303 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789163886058 (2017-03-01); E-bok, pdf, 9789163894862 (2017-03-01)